واکسن آنفولانزا برای کودک 3 ساله Secrets
واکسن آنفولانزا برای کودک 3 ساله Secrets
Blog Article
آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد استان کرمان
در بررسیهای انجام شده مشخص شده که ویروس آنفلوآنزا عامل ۱۰ درصد مراجعات سرپایی کودکان به کلینیکها و علت ۶.۵ درصد بستریهای کودکان با عفونتهای تنفسی بوده است.
هنگام ابتلا به بیماری شبه آنفولانزا حتما باید به پزشک مراجعه کنید در غیر این صورت لازم است که به مدت ۲۴ هفته (در صورت شدید بودن بیماری) در خانه استراحت نمایید.
علاوه بر استفاده از این دارو، توصیه میشود از نوشیدن مایعات غافل نشوید و در خانه حتما استراحت نمایید.
اگرچه آنفولانزا و سرماخوردگی هر دو عفونت تنفسی و واگیردار هستند؛ اما عامل ایجاد آنها متفاوت است.
طی بهار سال ۱۹۱۸ تا تابستان سال ۱۹۱۹ این بیماری توانست ۵۰۰ میلیون فرد را در جهان مبتلا کند و منجر به مرگ ۲۰ تا ۵۰ میلیون انسان شود.
سلطان علیان ادامه داد: در عین حال دومین گروه در معرض خطر این بیماری کسانی هستند که در معرض ابتلا به نوع شدید این بیماری قرار دارند. یعنی افرادی که ابتلا به آنفلوآنزا در آنها میتواند منجر به بستری یا مرگ و میر در این افراد شود. این گروه از افراد شامل کودکان زیر شش سال، البته به جز نوزادان زیر ۶ ماه، افراد مسن بالاتر از ۶۵ سال، زنان باردار، بیماران دچار نقص ایمنی، بیماران دیابتی، مبتلایان بیماریهای تنفسی مانند آسم، جلوگیری از آنفولانزا مبتلایان به بیماریهای قلبی عروقی و افرادی که دچار چاقی مفرط هستند، میشوند.
برخلاف آنفولانزا که علائم بسیار حادی بیماری کرونا شروع بسیار ملایمی دارد و به مرور زمان علائم آن در بدن ایجاد میشود.
آنفولانزا همچنین میتواند باعث عوارض سیستم قلبی عروقی (میوکاردیت)، سیستم عصبی (آنسفالیت) یا ماهیچهها (میوزیت، رابدومیولیز) و نارسایی اندامهای متعدد (به عنوان مثال، نارسایی تنفسی و کلیوی) شود.
در صورتی که ویروس روی دست شما منتقل شده باشد، هنگامی که دهان، چشمها و بینی خود را لمس کنید وارد بدنتان میشود.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
در صورت ابتلا به آنفولانزا از خوددرمانی خودداری کنید و در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید.[۲]
علت بروز آنفولانزای کتویی: میزان معمولی استفاده از کربوهیدرات در روز ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم است. در این رژیم غذایی کربوهیدرات مصرفی بدن کاهش مییابد به همین دلیل بدن انرژی مورد نیاز خود را از طریق تجزیهی اسیدهای چرب و به وسیلهی فرآیندی به نام کتوزیس انجام میگردد.
آنفولانزا توسط ویروس آنفولانزا ایجاد میشود و سرماخوردگی اغلب توسط راینوویروسها، پاراآنفولانزا یا کرونا ویروسها.